Δημοτική Βιβλιοθήκη

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Δήμος Χαϊδαρίου   

Αποθετήριο :
Αποθετήριο Δήμου Χαϊδαρίου   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-SA 3.0

Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή
CC_BY_SA



Δημοτική Βιβλιοθήκη (EL)

Δήμος Χαϊδαρίου
Δήμος Χαϊδαρίου (EL)

Η συλλογή της βιβλιοθήκης αποτελείται από: 19.644 τίτλους βιβλίων 22.767 τόμους βιβλίων(εκ των οποίων οι 4.629 αποτελούν το Παιδικό Τμήμα) 350 σπάνια συλλεκτικά βιβλία 1600 περίπου τόμοι βιβλίων προσφορά της Shanghai Library, στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο βιβλιοθηκών. Τα περισσότερα αφορούν λευκώματα σχετικά με την ιστορία, τη γεωγραφία και τον πολιτισμό της Κίνας. Είναι κυρίως στην αγγλική γλώσσα και ένα μικρό μέρος τους στην κινεζική. Οι τόμοι αυτοί δεν υπολογίζονται στους καταγεγραμμένους τόμους αριθμού 22.767. 558 dvd και 525 βιβλία, που έχει διαθέσει η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Καλειδοσκόπιο» και διαχειρίζεται η βιβλιοθήκη. Το υλικό αφορά στην ψυχική Υγεία και στα άτομα με Ειδικές Ανάγκες και δανείζεται σε ανάλογα Κέντρα, Νοσοκομεία, και Συλλόγους σε όλη τη χώρα. Το υλικό της Βιβλιοθήκης είναι ταξινομημένο με βάση το Δεκαδικό Σύστημα Ταξινόμησης Dewey και όλο το υλικό έχει καταχωρηθεί σε υπολογιστή σύμφωνα με το ειδικό βιβλιοθηκονομικό πρόγραμμα του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης ΑΒΕΚΤ 4.5. Έτσι η αναζήτηση, η ανάκτηση και ο δανεισμός βιβλίων γίνεται πλέον ηλεκτρονικά. (EL)

Δήμος Χαϊδαρίου
Δήμος Χαϊδαρίου (EL)


Χαϊδάρι


2014-05-12




Δήμος Χαϊδαρίου (EL)

Δήμος Χαϊδαρίου
Δήμος Χαϊδαρίου (EL)

Εικόνα

image/jpeg

Ελληνική γλώσσα

Δήμος Χαϊδαρίου

http://services.haidari.evolution-isa.gr/haidari/item/1324
http://hdl.handle.net/11725/0002001324



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.