Έκθεση του νομάρχη Κιλκίς, Κ. Χαλκιά, προς την Γενική Διοίκηση Βορείου Ελλάδας σχετικά με τη λήψη μέτρων για τους επαναπατριζόμενους συμμοριοπλήκτους.

Έκθεση του νομάρχη Κιλκίς, Κ. Χαλκιά, προς την Γενική Διοίκηση Βορείου Ελλάδας σχετικά με τη λήψη μέτρων για τους επαναπατριζόμενους συμμοριοπλήκτους.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Έκθεση του νομάρχη Κιλκίς, Κ. Χαλκιά, προς την Γενική Διοίκηση Βορείου Ελλάδας σχετικά με τη λήψη μέτρων για τους επαναπατριζόμενους συμμοριοπλήκτους. (EL)

Χαλκιάς Κ. Νομάρχκης Κιλκίς (EL)

Είναι συνημμένο στο έγγραφο με αριθμό εισαγωγής 226-15-231 (EL)
Αναφέρεται στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την υποδοχή των επαναπατριζόμενων συμμοριοπλήκτων στο Κιλκίς, όπως στην επισκευή όσων σπιτιών διασώθηκαν, στη συνέχιση της χρηματικής επιδότησής τους, στη χορήγηση αροτριώντων ζώων και γαλακτοφόρων κ.α. ενώ επισημαίνεται και η ανάγκη λήψης μέτρων για την επερχόμενη εαρινή σπορά. (EL)

Έκθεση (EL)

Κιλκίς (EL)
Θεσσαλονίκη (EL)


1948 Απρίλιος 28 (EL)


Πρόνοια Συμμοριοπλήκτων (EL)
Γενική Διοίκηση Βορείου Ελλάδας (EL)
Κιλκίς (EL)
Πρόνοια (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Σοφοκλή Βενιζέλου~Φάκελος 015~231 - 232



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.