Επιστολή του Έλληνα πρεσβευτή στην Ουάσιγκτον, Αθ. Πολίτη, προς τον Σ. Βενιζέλο σχετικά με την πρόταση του Πανεπιστημίου του Ντένβερ προς τον Σ. Βενιζέλο να συμμετάσχει με μήνυμά του σε πρόγραμμα διαλέξεων του Πανεπιστημίου με τίτλο "Το μέλλον της Ελευθερίας κατά το δεύτερο ήμισυ του 20ου αιώνα".

Επιστολή του Έλληνα πρεσβευτή στην Ουάσιγκτον, Αθ. Πολίτη, προς τον Σ. Βενιζέλο σχετικά με την πρόταση του Πανεπιστημίου του Ντένβερ προς τον Σ. Βενιζέλο να συμμετάσχει με μήνυμά του σε πρόγραμμα διαλέξεων του Πανεπιστημίου με τίτλο
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Έλληνα πρεσβευτή στην Ουάσιγκτον, Αθ. Πολίτη, προς τον Σ. Βενιζέλο σχετικά με την πρόταση του Πανεπιστημίου του Ντένβερ προς τον Σ. Βενιζέλο να συμμετάσχει με μήνυμά του σε πρόγραμμα διαλέξεων του Πανεπιστημίου με τίτλο "Το μέλλον της Ελευθερίας κατά το δεύτερο ήμισυ του 20ου αιώνα". (EL)

Πολίτης Αθανάσιος Πρεσβευτής της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον (EL)

Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας Γραφείο Υπουργού (EL)
Πανεπιστήμιο του Ντένβερ (EL)


Επιστολή (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1951 Ιανουάριος 27 (EL)

Washington, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (EL)

1951 Ιανουάριος 27 (EL)



Διάλεξη Σ. Βενιζέλου (EL)
Ελευθερία (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

195 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.