Σημειώσεις του Ε. Βενιζέλου σχετικά με την παραμονή του στην Κρήτη μετά την ενατνίον του απόπειρα δολοφονίας την 6η Ιουνίου 1933.

Σημειώσεις του Ε. Βενιζέλου σχετικά με την παραμονή του στην Κρήτη μετά την ενατνίον του απόπειρα δολοφονίας την 6η Ιουνίου 1933.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Σημειώσεις του Ε. Βενιζέλου σχετικά με την παραμονή του στην Κρήτη μετά την ενατνίον του απόπειρα δολοφονίας την 6η Ιουνίου 1933. (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Venizelos Eleftherios K. 1864-1936 (EN)

Τσαλδάρης Παναγής 1868-1936 (EL)
Tsaldaris Panagis 1868-1936 (EN)


Αναφέρει ότι η παραμονή του στην Κρήτη είναι αναγκαστική, ότι η ζωή του είναι επικηρυγμένη και ότι οποιοσδήποτε μπορεί να επιβουλευθεί τη ζωή του με την πλήρη υποστήριξη των αρχών. Αναφέρει την άρνηση του Τσαλδάρη να του δώσει την οφειλόμενη ικανοποίηση για την εναντίον του απόπειρα δολοφονίας την 6η Ιουνίου. (EL)

Σημείωμα (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

Πολιτικές σχέσεις (EL)
Απόπειρα κατά του Βενιζέλου (EL)
Assassination attempt against Venizelos (EN)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

249 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.