Τηλεγράφημα του Σ.Σκουλούδη προς το Υπουργείο Εξωτερικών για την αποτυχία της συνεδρίασης των αντιπροσώπων των εμπολέμων.

Τηλεγράφημα του Σ.Σκουλούδη προς το Υπουργείο Εξωτερικών για την αποτυχία της συνεδρίασης των αντιπροσώπων των εμπολέμων.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Τηλεγράφημα του Σ.Σκουλούδη προς το Υπουργείο Εξωτερικών για την αποτυχία της συνεδρίασης των αντιπροσώπων των εμπολέμων. (EL)
Telegram from S. Skouloudis to the Ministry of Foreign Affairs regarding the failure of the meeting with the representatives of the warring parties. (EN)

Σκουλούδης Στέφανος 1838-1928 (EL)
Skouloudis Stefanos 1838-1928 (EN)

Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας (EL)
Ministry of Foreign Affairs of Greece (EN)

Αναφέρεται στην αποτυχία της συνεδρίασης των αντιπροσώπων των εμπολέμων και εκθέτει αναλυτικά σε ποιά άρθρα επήλθε συμφωνία και ποιά απορρίφθηκαν είτε από τους Τούρκους είτε από τους διάφορους συμμάχους. Συμπληρώνει ότι οι αντπρόσωποι αποφάσισαν να συναντηθούν την επομένη για να διαβαστούν τα πρακτικά της αποτυχημένης συνεδρίασης. (EL)

Τηλεγράφημα (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
Telegram (EN)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1913 Απρίλιος 27/Μάιος 9 (EL)
1913 April 27/May 9 (EN)

Λονδίνο (EL)
London (EN)

1913 Απρίλιος 27/Μάιος 9 (EL)
1913 April 27/May 9 (EN)




Κείμενο/PDF

Γαλλική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

109 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.