Πρακτικόν Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων

Πρακτικόν Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Πρακτικόν Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων (EL)

Σκαμνάκης, Νικόλαος (EL)
Μοάτσος, Θεόφραστος (EL)

Μανουσακάκης, Θεόδωρος (EL)
Χεντεξάκης, Χουσεΐν (EL)
Φούμης, Γεώργιος Μ. (EL)
Μουντάκης, Εμμανουήλ- Ιατρός- 1867 - 1953 (EL)
Αντωνακάκης, Γεώργιος Θ. (EL)
Λέϋτον Δαυίδ (EL)
Κοκκινάκης, Μουσταφά (EL)
Τιμουρτζάκης, Χουσεϊν (EL)
Λιμανρεϊτζάκης, Δερβίς (EL)
Κνιθάκης, Στέφανος (EL)
Κουφάκης, Νικόλαος (EL)
Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Κιουρτσιδάκης, Κωνσταντίνος (EL)
Τσικαλάκης, Αλή (EL)
Αβδηαγαδάκης, Ριφαάτ (EL)
Καβρορουστεμάκης, Χουσεΐν (EL)
Μουλαζαδές, Αλή Ταλαάτ (EL)
Μαρκαντωνάκης Κλέαρχος 1863-1947 (EL)
Κουντουρζαδές Αχμέτ (EL)
Αγκαράνης, Ουμβέρτος (EL)
Markantonakis Klearchos 1863-1947 (EN)
Venizelos Eleftherios K. 1864-1936 (EN)


258) Ανακοινώνονται στην ολομέλεια του Δ.Σ. διάφορες προηγούμενες αποφάσεις της Επιτροπείας του Δ.Σ. και δίνονται εξηγήσεις από το Δήμαρχο για τα αίτια παύσης των εργασιών του ρήγματος Κρύου Βρυσαλιού. 259) Εγκρίνεται να ειδοποιηθεί ο εκμισθωτής του δημοτικού φόρου ζυγίου Ιω. Πάτερος ότι οφείλει να επιδιώξει δι' αγωγής κατά του εργοστασίου Sahel Tunisien την είσπραξη των καθυστερημένων φόρων και δέχεται να μην πιέζει η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου τον εκμισθωτή αυτόν για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων δόσεων του μισθώματος μέχρι ποσού ανάλογου προς το εισπρακτέο από αυτόν. 260) Εξουσιοδοτείται η Επιτροπεία το Δ.Σ. και ο Δήμαρχος να αναθέσουν στους κηπουρούς Σαλβατόρε Ναστάζι και Φραντζέσκο Τοσκάνο τον καλλωπισμό ενός τμήματος του δημοτικού κήπου. 261) Εγκρίνεται να κατασκευασθεί βόθρος στο Καλέ Καπισί. 262) Εκφράζεται ευχή προς το Δημόσιο να δωρισθούν στο Δήμο οι εκατέρωθεν εκτάσεις της κατεδαφισμένης πύλης του φρουρίου, όπου βρίσκονται ξύλινα παραπήγματα (στο Καλέ Καπισί), ώστε να αναλάβει ο Δήμος να κατασκευάσει μαγαζιά, τα οποία θα ευπρεπίσουν το κεντρικότατο αυτό σημείο της πόλης. 263) Χορηγείται πίστωση για την ακύρωση της σύμβασης περί κατασκευής αποχωρητηρίων στην πόλη με τους εργολάβους Μ. Δημητρακάκη και Γρηγ. Χατζηδημητρίου. 264) Χορηγείται πίστωση για αρωγή προς το Γυμνάσιο Χανίων προκειμένου να ανεγερθεί τοίχος περίφραξης στο χώρο που παραχωρήθηκε από το Δημόσιο για να γίνει γυμναστήριο (Πεδίο του Άρεως). 265) Αποφασίζεται ότι δεν θα εισπράττεται φόρος επί των παραστάσεων, συναυλιών ή άλλων θεαμάτων που γίνονται για φιλανθρωπικούς ή κοινωφελείς σκοπούς. 266) Εγκρίνεται η υπ' αρ. 188 απόφαση της Επιτροπείας του Δ.Σ. (πίστωση επί εκτάκτων εξόδων της χρήσης 1901). 267) Εγκρίνεται η υπ' αρ. 217 απόφαση της Επιτροπείας του Δ.Σ. (ενοικίαση δύο συνεχόμενων δωματίων στο Νοσοκομείο). 268) Εγκρίνεται η υπ' αρ. 250 απόφαση της Επιτροπείας του Δ.Σ. (χορήγηση πίστωσης για στέγες μαγαζιών Τερσανά). 269) Εγκρίνεται η υπ' αρ. 262 απόφαση της Επιτροπείας του Δ.Σ. (χορήγηση πίστωσης για μισθούς υπαλλήλων φόρου κρέατος). (EL)

Πρακτικό (EL)
MINUTES (EN)

1903 Απρίλιος 16 (EL)

Χανιά (EL)
Chania (EN)

10 (EL)

1903 Απρίλιος 16 (EL)



Δημοτικά ζητήματα (EL)
Δημοτικά Έργα (EL)
Δημοτικά ζητήματα-- Φορολογία - Τέλη - Δικαιώματα χρήσης (EL)
Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

121 (EL)
059 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.