Πρακτικόν Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων

Πρακτικόν Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Πρακτικόν Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων (EL)

Σκαμνάκης, Νικόλαος (EL)
Μοάτσος, Θεόφραστος (EL)

Κασημζαδές, Σακήρ (EL)
Μανουσακάκης, Θεόδωρος (EL)
Χεντεξάκης, Χουσεΐν (EL)
Φούμης, Γεώργιος Μ. (EL)
Μουντάκης, Εμμανουήλ- Ιατρός- 1867 - 1953 (EL)
Αντωνακάκης, Γεώργιος Θ. (EL)
Λέϋτον Δαυίδ (EL)
Κοκκινάκης, Μουσταφά (EL)
Τιμουρτζάκης, Χουσεϊν (EL)
Λιμανρεϊτζάκης, Δερβίς (EL)
Κνιθάκης, Στέφανος (EL)
Κουφάκης, Νικόλαος (EL)
Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Κιουρτσιδάκης, Κωνσταντίνος (EL)
Τσικαλάκης, Αλή (EL)
Αβδηαγαδάκης, Ριφαάτ (EL)
Καβρορουστεμάκης, Χουσεΐν (EL)
Μουλαζαδές, Αλή Ταλαάτ (EL)
Μαρκαντωνάκης Κλέαρχος 1863-1947 (EL)
Καστρισιανάκης, Ιωάννης (EL)
Κουντουρζαδές Αχμέτ (EL)
Αγκαράνης, Ουμβέρτος (EL)
Markantonakis Klearchos 1863-1947 (EN)
Venizelos Eleftherios K. 1864-1936 (EN)


270) Ανακοινώνονται: α) Αίτηση της διεύθυνσης των μουσουλμανικών θρησκευτικών ιδρυμάτων για πληρωμή ενοικίου αποθήκης στην αυλή του τζαμιού Γιουσούφ Πασά που χρησιμοποιείται από το Δήμο Χανίων. β) Η υπ' αρ. 555/1903 πράξη της Επιτροπείας του Δ.Σ. Χανίων. 271) Εγκρίνεται να δοθεί έκτακτη αμοιβή στο γραμματέα της Δημαρχίας Γεώργιο Ι. Παπιδάκη για έκτακτες υπηρεσίες. 272) Απορρίπτεται αίτηση του Α. Μενγκενετζιάν να αγοράσει απ' αυτόν ο Δήμος φωτιστικό μηχάνημα. 273) Εγκρίνεται η υπ' αρ. 316 απόφαση της Επιτροπείας (εξόφληση απαίτησης Π. Βλαντή). 274) Αναβάλλεται η απόφαση σχετικά με την έφεση του εργολάβου του φωτισμού Κυριάκου Θ. Μητσοτάκη κατά της απόφασης του Δημάρχου να του επιβληθεί κράτηση μισθού για παραβάσεις των υποχρεώσεών του. 275) Εξουσιοδοτείται το αδελφάτο του Δημοτικού Νοσοκομείου να ιδρύσει παράρτημα του Νοσοκομείου για τη νοσηλεία των άπορων φυματικών. Πρόεδρος του αδελφάτου είναι ο Δήμαρχος Χανίων. 276) Εγκκρίνεται η χορήγηση πίστωσης για την κατασκευή μανδυών και την αγορά αδιαβρόχων διαφόρων υπαλλήλων της Δημαρχίας. 277) Εγρίνεται η υπ' αρ. 337 απόφαση της Επιτροπείας (χορήγηση πίστωσης για την ανακαίνιση της στέγης του καφενείου της προκυμαίας). 278) Εγκρίνεται η υπ' αρ. 357 απόφαση της Επιτροπείας (χορήγηση πίστωσης για την κατασκευή δύο ξύλινων σκοπιών στάθμευσης των δημαρχιακών κλητήρων στη Χαλέπα και στην Καινούργια Χώρα. 279) Εγκρίνεται η υπ' αρ. 402 απόφαση της Επιτροπείας και γίνεται δεκτή η πρόταση του Γ. Φούμη για τον τρόπο είσπραξης του φόρου των διαρκών θεατρικών εισιτηρίων. 280) Εγκρίνεται η υπ' αρ. 424 απόφαση της Επιτροπείας (χορήγηση πίστωσης για την αίθουσα του δημοτικού κήπου). Συνιστάται στην υπηρεσία του Δήμου να καταρτίσει μελέτη γενικής ανακαίνισης και εξωραϊσμού του καφενείου του δημοτικού κήπου. 281) Εγκρίνεται η υπ' αρ. 443 απόφαση της Επιτροπείας για την έκτακτη αγορά ποσότητας αντιδιφθεριτικού ορού. 282) Εγκρίνεται να προστεθούν στον προϋπολογισμό των εσόδων και των εξόδων ορισμένα άρθρα. 283) Εγκρίνεται η χορήγηση βοηθήματος στην κοινότητα Μουρνιών για την ανέγερση σχολείου στο χωριό αυτό. 284) Εγκρίνεται η χορήγηση πίστωσης για την απολυμαντική υπηρεσία. 285) Εγκρίνεται η υπ' αρ. 469 απόφαση της Επιτροπείας για τη χορήγηση πίστωσης ώστε να κατασκευαστούν 14 πινακίδες με το όνομα του εκάστοτε διανυκτερεύοντος φαρμακείου. 286) Χορηγείται ομόφωνα πίστωση για τα έξοδα υποδοχής του Διαδόχου και του εορτασμού της 9ης Δεκεμβρίου. (EL)

Πρακτικό (EL)
MINUTES (EN)

1903 Απρίλιος 17 (EL)

Χανιά (EL)
Chania (EN)

13 (EL)

1903 Απρίλιος 17 (EL)



Δημοτικός Κήπος (Χανιά) (EL)
Δήμοι Ζητήματα (EL)
Δημοτικά Έργα (EL)
Πρόνοια Περίθαλψη (EL)
Δήμοι Δαπάνες (EL)
Κρήτες μουσουλμάνοι (EL)
Δημοτικά ζητήματα-- Φορολογία - Τέλη - Δικαιώματα χρήσης (EL)
Δημοτικά ζητήματα Προϋπολογισμός - Απολογισμός (EL)
Φαρμακεία (EL)
Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων (EL)
Υγεία Νοσοκομεία (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

122 (EL)
060 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.