Πρακτικόν Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων

Πρακτικόν Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Πρακτικόν Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων (EL)

Σκαμνάκης, Νικόλαος (EL)

Κασημζαδές, Σακήρ (EL)
Χεντεξάκης, Χουσεΐν (EL)
Φούμης, Γεώργιος Μ. (EL)
Μουντάκης, Εμμανουήλ- Ιατρός- 1867 - 1953 (EL)
Αντωνακάκης, Γεώργιος Θ. (EL)
Λέϋτον Δαυίδ (EL)
Λιμανρεϊτζάκης, Δερβίς (EL)
Κουφάκης, Νικόλαος (EL)
Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Τσικαλάκης, Αλή (EL)
Ζερέν, Αλφρέδος (EL)
Καβρορουστεμάκης, Χουσεΐν (EL)
Μουλαζαδές, Αλή Ταλαάτ (EL)
Μαρκαντωνάκης Κλέαρχος 1863-1947 (EL)
Καστρισιανάκης, Ιωάννης (EL)
Markantonakis Klearchos 1863-1947 (EN)
Venizelos Eleftherios K. 1864-1936 (EN)


361) Εγκρίνεται η δαπάνη για τις εργασίες διαπλάτυνσης της οδού που οδηγεί από το χωριό Γαλατά στο νεκροταφείο του χωριού (βλ. και υπ' αρ. 640/1903 απόφαση της Επιτροπείας). 362) Εγκρίνεται η απόφαση υπ' αρ. 664/1903 της Επιτροπείας του Δ.Σ. για την πληρωμή αμοιβής στον Ιω. Βιριράκη για πρόσθετες υπηρεσίες του στο Δημοτικό Νοσοκομείο. 363) Εξουσιοδοτείται η Επιτροπεία να καταρτίσει και κυρώσει τον κατάλογο των απόρων της χρήσης 1903. 364) Ακυρώνεται το πρακτικό κατακύρωσης της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού φόρου αγοραπωλησίας κτηνών επ' ονόματι του Εμμ. Προγούλη και ανατίθεται στο Δήμαρχο να προκηρύξει νέα πλειοδοσία. 365) Ακυρώνεται το πρακτικό κατακύρωσης της πλειοδοσίας των δημοτικών φόρων κατανάλωσης κρέατος και σφαγείου επ' ονόματι του Παντ. Βερναρδάκη και ανατίθεται στο Δήμαρχο η προκήρυξη νέας πλειοδοσίας για την εκμίσθωση αυτών των φόρων. 366) Εγκρίνεται η προμελέτη κατασκευής μαγαζιών δημοτικών στο Καλέ Καπισί του μηχανικού του Δήμου Εμμ. Κελαϊδή και εξουσιοδοτείται η Επιτροπεία να εγκρίνει την οριστική μελέτη και αν χρειάζεται να βρει το αναγκαίο δάνειο. 367) Εγκρίνεται η κατασκευή θολωτής στεγανής υπονόμου από την πλατεία Κάτωλα στη θάλασσα και εξουσιοδοτείται η Επιτροπεία να εγκρίνει την οριστική μελέτη της εκτέλεσης του έργου (μηχανικός Γ. Σταμποζάκης) και να βρει το αναγκαίο δάνειο. 368) Καταρτίζεται επιτροπή από τους δημοτικούς συμβούλους Ν. Κουφάκη, Χ. Χεντεξάκηκαι Αλή Ταλαάτ Μουλαζαδέ, ώστε, μαζί με την πενταμελή Επιτροπεία του Δ.Σ. να μελετήσει το ζήτημα της κατασκευής των δημοτικών κρεοπωλείων (πρόταση Κλ. Μαρκαντωνάκη). 369) Εκλέγεται ομόφωνα η πενταμελής Επιτροπεία του Δημοτικού Συμβουλίου. Μέλη της: Γ. Φούμης, Κλ. Μαρκαντωνάκης, Αλή Τσικαλάκης, Δερβίς Λμανρεϊζάκης, Δαυΐδ Λέϋτον. 370) Απορρίπτεται αίτηση του Εμμ. Φραντζεσκάκη να κατασκευάσει ο Δήμος τρεις αίθουσες στη δυτική πλευρά του ρήγματος του Κρυού Βρυσαλιού. 371) Παραπέμπονται στην Επιτροπεία οι αιτήσεις του υδρονόμου του Δήμου Γ. Σουγιουλτζάκη, του αρχικλητήρα και των κλητήρων της Δημαρχίας και του επόπτη του φωτισμού Μεχμέτ Φελεκάκη, για τη χορήγηση αμοιβής λόγω έκτακτων υπηρεσιών. 372) Εξουσιοδοτείται η Επιτροπεία να αποφανθεί πάνω στην πρόταση της πλειονότητας των κατοίκων Γαλατά για την απαγόρευση της εισόδου και της ύπαρξης ποιμνίων στην περιφέρεια του χωριού αυτού. (EL)

Πρακτικό (EL)
MINUTES (EN)

1903 Αύγουστος 18 (EL)

Χανιά (EL)
Chania (EN)

8 (EL)

1903 Αύγουστος 18 (EL)



Επιτροπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων (EL)
Δημοτικά ζητήματα (EL)
Δημοτικά Έργα (EL)
Δημοτικά ζητήματα-- Φορολογία - Τέλη - Δικαιώματα χρήσης (EL)
Δημοτικά Κρεωπολεία (EL)
Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων (EL)
Δημοτικά ζητήματα-- Χωροταξία- Πολεοδομία- Ρυμοτομία (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

089 (EL)
151 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.