Πρακτικόν Συνεδριάσεως της Επιτροπείας του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Πρακτικόν Συνεδριάσεως της Επιτροπείας του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Πρακτικόν Συνεδριάσεως της Επιτροπείας του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων. (EL)

Φουρναράκης, Γεώργιος (EL)
Μουντάκης, Εμμανουήλ (EL)

Γαγανάκης, Ιωάννης (EL)
Βογιατζάκης, Ζαχαρίας (EL)
Μαρκουλάκης, Λεων. (EL)
Δενδράκης Ιωάννης (EL)

127) Εγκρίνεται η εγγραφή 8 αιτήσεων στο δημοτολόγιο του Δήμου Χανίων. 128) Εγκρίνεται η αγορά βιβλίων του Κώστα Αθάνατου "Το Εθνικόν Κίνημα Χίου και Μυτιλήνης" (μετά από έγγραφο του Τμήματος Διαφωτίσεως της Επανάστασης του 1922). 129) Εγκρίνεται ποσό για τον λαϊκό έρανο για τη στρατολογία εθελοντών προς καταστολή του εσχάτως εκραγέντος στασιαστικού και αντιπατριωτικού κινήματος. 130) Εγκρίνεται η αποζημίωση στους κληρονόμους του Ιβραήμ Μπεδρηβεηζαδέ για μανδρότοιχο που κατεδαφίστηκε για τη διαπλάτυνση της κεντρικής οδού της Νέας Χώρας. 131) Παραπέμπεται στην Ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου η αίτηση του Τοπικού Εφόρου Προσκόπων Χανίων για υλική συνδρομή για την επανάληψη των εργασιών του προσκοπισμού. 132) Εγκρίνεται η διαμόρφωση και η σκιρρόστωση της οδού Παλαιάς Αγοράς με την εφαρμογή νέου συστήματος σκιρρόστρωσης (αναλυτικά στο πρακτικό). 133) Εγκρίνεται κάθε κλητήρας, πυροσβέστης και θαλαμηπόλος να παραγγείλει την ενδυμασία του και κατόπιν θα του καταβάλλεται το ποσό. 134) Εγκρίνεται η διενέργεια πρόχειρης πλειοδοτικής δημοπρασίας για την ενοικίαση του αμπελιού που βρίκσεται στο Στρατιωτικό Νοσοκομεό Χαλέπας (ιδιοκτησίας του δήμου). 135) Εγκρίνεται η επιστροφή ποσού στον αιτούντα Κυριάκο Πρωτογεράκη για ποσό που πλήρωσε στο Δημοτικό Ταμείο, καθώς δεν έγινε η εγκατάσταση νερού στο καφενείο του (έναντι της Δημοτικής Αγοράς). 136) Δωρίζεται στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Χαλέπας ένα κυπαρίσσι από το παλαιό Μουσουλμανικό Νεκροταφείο για την κατασκευή επισκοπικού θρόνου και στασιδιών για επίσημους. 137) Εγκρίνεται να ασκηθεί αγωγή εξώσεως κατά του μισθωτή του Καφενείου του Δημοτικού Κήπου. 138) Εγκρίνονται τα πρακτικά της μειοδοτικής δημοπρασίας για την εκσκαφή και διαμόρφωση του οικοπέδου του Δημοτικού Νοσοκομείου και συμπλήρωση του επιχώματος της οδού Πλακούρες - Κατσαμπά (μειοδότης Ισμαήλ Στουλάκης). 139) Εγκρίνονται τα πρακτικά της πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού φόρου επό των συγκομιζόμενων χειμερινών και θερινών προϊόντων και αιγοπραβάτων (πλειοδότης Γεώργιος Χατζημιχελάκης ). 140) Ακυρώνονται τα πρακτικά της πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του χώρου του παλαιού Μουσουλμανικού Νεκροταφείου (πλειοδότης Μιχαήλ Τσόντος). (EL)

Πρακτικό (EL)
MINUTES (EN)

1923 Οκτώβριος 26 (EL)

Χανιά (EL)
Chania (EN)

21 (EL)

1923 Οκτώβριος 26 (EL)



Μουσουλμανικό Νεκροταφείο (EL)
Στρατιωτικό Νοσοκομείο (Χαλέπα) (EL)
Δημοτολόγιο (EL)
Προσωπικό - Υπάλληλοι (EL)
Ολομέλεια Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων (EL)
Δήμοι Δημοτικά Κτίρια Ακίνητα (EL)
Βιβλία (EL)
Εθελοντισμός (EL)
Υδραγωγείο (Χανιά) (EL)
Έρανοι Συλλογή χρημάτων (EL)
Ένδυση (EL)
Δημοτικά Έργα Ύδρευση (EL)
Δημοτικά ζητήματα (EL)
Προσκοπισμός (EL)
Δημοτική Διαχείριση (EL)
Δίκαιο Αστικό (EL)
Κίνημα Λεοναρδόπουλου - Γαργαλίδη (1923) (EL)
Ι.Ν. "Ο Ευαγγελισμός" (Χαλέπα Χανιά) (EL)
Δημοτικά ζητήματα Αποζημιώσεις Δημοτών (EL)
Δημοτικά Έργα Οδοποιία (EL)
Δημοτικά ζητήματα-- Φορολογία - Τέλη - Δικαιώματα χρήσης (EL)
Δημοτικός Κήπος (Χανιά) (EL)
Δήμοι Πιστοποιητικά, Βεβαιώσεις, Αιτήματα, Βοηθήματα, Συντάξεις (EL)
Επανάσταση του 1922 (EL)
Χορηγία (EL)
Δημοτικά ζητήματα Ενοικίαση δημοτικών χώρων (EL)
Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων (EL)
Personnel - Employees (EN)
Civil Law (EN)
Books (EN)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

029 (EL)
29 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.