Πρακτικόν Συνεδριάσεως της Επιτροπείας του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Πρακτικόν Συνεδριάσεως της Επιτροπείας του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Πρακτικόν Συνεδριάσεως της Επιτροπείας του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων. (EL)

Φουρναράκης, Γεώργιος (EL)
Μουντάκης, Εμμανουήλ (EL)

Μαλανδράκης, Παύλος (EL)
Βογιατζάκης, Ζαχαρίας (EL)
Μαρκουλάκης, Λεων. (EL)
Δενδράκης Ιωάννης (EL)

191) Εγκρίνεται να μαγαζιά της Δημοτικής Αγοράς τα οποία κατέχουν Μουσουλμάνοι και στην ανταλλαγή τα υπενοικίασαν παράνομα και εν αγνοία της Δημοτικής αρχής, να ενοικιαστούν μέσω δημόσιου πλειοδοτικού συναγωνισμού. 192) Εγκρίνεται συμπληρωματική πίστωση για την ενίσχυση κάποιων κονδυλίων, όπως καθαρισμός ουρητηρίων, καθαρισμός οδών, υπηρεσιακά αμαξαγώγια, έξοδα διατροφής ζώων, απρόβλεπτα έξοδα και μισθοδοσία δημοτικών υπαλλήλων. 193) Εγκρίνεται η πληρωμή από το Δημοτικό Ταμείο εισιτηρίων για τη διάλεξη της πολεμικής ανταποκρίτριας Έλδας [Λαμπέση]. 194) Εγκρίνεται η καταβολή ποσού στον εργολάβο της ανόρυξης του φρέατος στα Περιβόλια Κωνστ. Κοτρωνάκη για ζημιές που υπέστη. 195) Εγκρίνεται το έργο εκσκαφής και διαμόρφωσης οικοπέδου στον περίβολο του Δημοτικού Νοσοκομείου Χανίων. 196) Απαγορεύεται η βοσκή αιγοπραβάτων σε όλη της περιφέρεια του δήμου προς πρόληψη αγροζημιών. 197) Εγκρίνεται η προμήθεια υλικών για τις ανάγκες της απολυμαντικής υπηρεσίας του δήμου. 198) Εγκρίνεται η προμήθεια σωλήνων για την Πυροσβεστική Υπηρεσία του δήμου λόγω καταστροφής των προηγούμενων κατά την ανόρυξη του φρέατος στα Περιβόλια. 199) Εγκρίνεται χορηγία στη Σχολική Επιτροπή του χωριού Μουρνιών για την επισκευή του σχολείου. 200) Γίνεται αποδεκτή η δωρεά του αείμνηστου δημοτικού συμβούλου Μιχαήλ Σφακιανάκη προς το Δημοτικό Νοσοκομείο Χανίων και απευθύνουν ευχαριστίες στην οικογένειά σου. 201) Γίνεται αποδεκτή η δωρεά της Παγκρητικής Αδελφότητας ο "Όμηρος" του Southbrodge Mass της Αμερικής (με πρόεδρο τον Αρ. Μαυρομματάκη) προς το Δημοτικό Νοσοκομείο Χανίων και απευθύνουν ευχαριστίες. 202) Εγκρίνεται η μισθοδοσία στον βοηθό του αρχιτεχνίτη του υδραγωγείου Πέτρο Παπασηφάκη. 203) Εγκρίνεται η αγορά καρεκλών για τα γραφεία του δήμου. 204) Συνιστάται επιτροπή από τον πρόεδρο της Επιτροπείας Γ. Φουρναράκη, τον αντιπρόεδρο Π. Μαλανδράκη και τον διευθυντή του Μηχανικού Τμήματος Αντώνιο Οικονόμου για την παραλαβή από τον Α. Μαυρεδάκη των σωλήνων για το υδραγωγείο. (EL)

Πρακτικό (EL)
MINUTES (EN)

1923 Δεκέμβριος 31 (EL)

Χανιά (EL)
Chania (EN)

19 (EL)

1923 Δεκέμβριος 31 (EL)



Ελληνισμός Αμερικής (EL)
Διαθήκη - Κληροδότημα (EL)
Υγεία Δημόσια υγεία (EL)
Δημοτική Αγορά (Χανιά) (EL)
Δήμοι-- Οικονομικά - Λογιστικά ζητήματα (EL)
Δημοτικά Ζητήματα-- Μισθοδοσία-Αντιμισθία προσωπικού (EL)
Νομοθεσία (EL)
Υδραγωγείο (Χανιά) (EL)
Δωρεές (EL)
Δημόσια τάξη και ασφάλεια Πυροσβεστική (EL)
Δημοτικά Έργα Ύδρευση (EL)
Δημοτικά ζητήματα (EL)
Δημοτική Διαχείριση (EL)
Ανταλλαγή πληθυσμών (EL)
Κρήτες μουσουλμάνοι (EL)
Δημοτικά ζητήματα Ενοικίαση δημοτικών χώρων (EL)
Δημοτικό Νοσοκομείο Χανίων (EL)
Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων (EL)
Εκπαίδευση Σχολεία (EL)
Health Public health (EN)
Legislation (EN)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

038 (EL)
38 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.