Επιστολή του Αμβ.Φραντζή προς το Υπουργείο Στρατιωτικών σχετικά με την επικείμενη κατάληψη των νησιών του Αιγαίου από τους Ιταλούς.

Επιστολή του Αμβ.Φραντζή προς το Υπουργείο Στρατιωτικών σχετικά με την επικείμενη κατάληψη των νησιών του Αιγαίου από τους Ιταλούς.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Αμβ.Φραντζή προς το Υπουργείο Στρατιωτικών σχετικά με την επικείμενη κατάληψη των νησιών του Αιγαίου από τους Ιταλούς. (EL)
Letter from A. Frantzis to the Ministry of Defense regarding the imminent capture of the Aegean islands by the Italians. (EN)

Φραντζής Αμβρόσιος Στρατιωτικός (EL)
Frantzis Amvrosios, Military (EN)

Υπουργείο Στρατιωτικών της Ελλάδας (EL)
Ελληνικός Στρατός (EL)
Ιταλικός στρατός (EL)
Ministry of Military Affairs of Greece (EN)

Αναφέρεται στις οδηγίες που μπορούν αν δοθούν στους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου σχετικά με την επικείμενη κατάληψη των νησιών από τους Ιταλούς και αναλύει την αποτελεσματικότητα των τεσσάρων λύσεων που προτείνει. Αναφέρεται επίσης στην στρατιωτική δύναμη που υπάρχει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και στην πιθανή εξέλιξη των πραγμάτων σε περίπτωση επίθεσης των Ιταλών. (EL)

Χειρόγραφο υλικό (EL)
Έκθεση (EL)
Report (EN)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1911 Νοέμβριος 3 (EL)
1911 November 3 (EN)

Κωνσταντινούπολη (EL)
Constantinople (EN)

1911 Νοέμβριος 3 (EL)
1911 November 3 (EN)




Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

33 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.