Επιστολή του Δ.Φιλάρετου προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με πληροφορίες για προπαρασκευή διακηρύξεων διεθνών διαγωνισμών για έργα κοινής ωφελείας.

Επιστολή του Δ.Φιλάρετου προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με πληροφορίες για προπαρασκευή διακηρύξεων διεθνών διαγωνισμών για έργα κοινής ωφελείας.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Δ.Φιλάρετου προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με πληροφορίες για προπαρασκευή διακηρύξεων διεθνών διαγωνισμών για έργα κοινής ωφελείας. (EL)

Φιλάρετος Δημήτριος Ν. (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Ένωση Ελληνικών Εργοληπτικών Εταιρειών Α.Ε. (EL)
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (EL)
National Bank of Greece (EN)
Venizelos Eleftherios K. 1864-1936 (EN)


Αναφέρει τη σύμπτηξη των ελληνικών εργοληπτικών εταιρειών υπό τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας και την υπόσχεση του Βενιζέλου για ανάθεση έργων στην Ένωση προκειμένου να αναπτυχθεί. Αναφέρει ότι υπάρχουν πληροφορίες για προπαρασκευή διακηρύξεων διεθνών διαγωνισμών για τα αναγκαία έργα και ζητεί να μάθει αν η κυβέρνηση θα εγκρίνει τις διακηρύξεις. Τέλος, αναφέρει ότι το Υπουργείο Εσωτερικών θα μπορούσε να μην εγκρίνει τις διακηρύξεις και θα δινόταν η ευκαιρία στην Ένωση να αποδείξει ότι η προσφυγή στο εξωτερικό είναι περιττή. (EL)

Επιστολή (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1931 Φεβρουάριος 14 (EL)

Αθήνα (EL)
Athens (EN)

1931 Φεβρουάριος 14 (EL)



Δημόσια έργα (EL)
Public works (EN)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

71 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.