Επιστολή του Β.Καραπαναγιώτη προς τον Ε.Βενιζέλο με την οποία διαβιβάζει επιστολή του D' Avarna της Εταιρείας Γαλιλαίος.

Επιστολή του Β.Καραπαναγιώτη προς τον Ε.Βενιζέλο με την οποία διαβιβάζει επιστολή του D' Avarna της Εταιρείας Γαλιλαίος.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Β.Καραπαναγιώτη προς τον Ε.Βενιζέλο με την οποία διαβιβάζει επιστολή του D' Avarna της Εταιρείας Γαλιλαίος. (EL)

Καραπαναγιώτης, Βύρων- 1894 - 1968 (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Ελληνική Κυβέρνηση (EL)
Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Ηλεκτρισμού Γαλιλαίος (EL)
Venizelos Eleftherios K. 1864-1936 (EN)


Διαβιβάζει επιστολή του D'Avarna της Εταιρείας Γαλιλαίος και αναφέρει ότι ο Worswick τον διαβεβαίωσε ότι, εφ΄όσον η ελληνική κυβέρνηση έχει αναλάβει την υποχρέωση για τα έργα της Στυμφαλίας έναντι της Εταιρείας Γαλιλαίος, δεν θα είχε αντίρρηση να μη γίνει χρήση του άρθρου 5 της Σύμβασης που προβλέπει τα δικαιώματα της Εταιρείας. (EL)

Επιστολή (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1931 Ιούνιος 15 (EL)

1931 Ιούνιος 15 (EL)



Δημόσια έργα (EL)
Public works (EN)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

18 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.