Επιστολή του Ελληνικού Απελευθερωτικού Συνδέσμου προς τον Εμμ. Τσουδερό με την οποία ζητεί την αρωγή του στην προσπάθεια στήριξης της ελληνικής κυβέρνησης.

Επιστολή του Ελληνικού Απελευθερωτικού Συνδέσμου προς τον Εμμ. Τσουδερό με την οποία ζητεί την αρωγή του στην προσπάθεια στήριξης της ελληνικής κυβέρνησης.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Ελληνικού Απελευθερωτικού Συνδέσμου προς τον Εμμ. Τσουδερό με την οποία ζητεί την αρωγή του στην προσπάθεια στήριξης της ελληνικής κυβέρνησης. (EL)

Ελληνικός Απελευθερωτικός Σύνδεσμος (ΕΑΣ) (EL)

Ελληνική Κυβέρνηση Μέσης Ανατολής (EL)
Έλληνες Αιγύπτου (EL)
Τσουδερός Εμμανουήλ 1882-1956 (EL)
Tsouderos Emmanuel 1882-1956 (EN)


Αναφέρει ότι υποβάλλει συνημμένα υπόμνημα της 6ης Μαΐου 1943, στο οποίο αναφέρονται η εχθρότητα που αντιμετωπίζει ο Σύνδεσμος απο τις αστυνομικές αρχές και τη λογοκρισία του τύπου. Αναφέρει, επίσης, ότι ο Σύνδεσμος προσπαθεί να εξασφαλίσει την στήριξη των Ελλήνων της Αιγύπτου προς την ελληνική κυβέρνηση και ζητεί την αρωγή του στην προσπάθειά του. (EL)

Επιστολή (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1943 Μάιος 25 (EL)

Κάιρο (EL)
Cairo (EN)

1943 Μάιος 25 (EL)



Τύπος Λογοκρισία (EL)
Επικοινωνία Κοινή γνώμη (EL)
Κυβέρνηση Εμμανουήλ Τσουδερού 1941-1944 (EL)
Press Censorship (EN)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

019 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.