Σημείωμα του Σ. Βενιζέλου σχετικά με τις προϋποθέσεις που θέτει το Κόμμα των Φιλελευθέρων για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Σημείωμα του Σ. Βενιζέλου σχετικά με τις προϋποθέσεις που θέτει το Κόμμα των Φιλελευθέρων για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Σημείωμα του Σ. Βενιζέλου σχετικά με τις προϋποθέσεις που θέτει το Κόμμα των Φιλελευθέρων για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας. (EL)

Βενιζέλος Σοφοκλής Ελευθ. 1894-1964 (EL)
Venizelos Sophocles Elefth. 1894-1964 (EN)

Κόμμα Φιλελευθέρων της Ελλάδας (EL)


Αναφέρει ότι είναι ανάγκη να υπάρξει εθνική συνεννόηση και οτι το Κόμμα των Φιλελευθέρων θέτει ως προϋπόθεση για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας η έδρα της κυβέρνησης να είναι το Κάιρο και να συγκροτηθεί με επιστράτευση εθνικός στρατός, ο οποίος θα αντικαταστήσει τις αντάρτικες οργανώσεις. (EL)

Σημείωμα (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

[1944] (EL)

[1944] (EL)



Στρατός (EL)
Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (EL)
Κόμμα Φιλελευθέρων (EL)
Κυβέρνηση (EL)
Οργανώσεις Αντάρτικες (EL)
Army (EN)
Liberal Party (EN)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

015 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.