Επιστολή του Γεώργιου Δεληδάκη προς τον Σ. Βενιζέλο σχετικά με την προσφορά του υπέρ της βενιζελικής ιδεολογίας και τη διπροσωπία ορισμένων δήθεν Βενιζελικών Φιλελευθέρων.

Επιστολή του Γεώργιου Δεληδάκη προς τον Σ. Βενιζέλο σχετικά με την προσφορά του υπέρ της βενιζελικής ιδεολογίας και τη διπροσωπία ορισμένων δήθεν Βενιζελικών Φιλελευθέρων.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Γεώργιου Δεληδάκη προς τον Σ. Βενιζέλο σχετικά με την προσφορά του υπέρ της βενιζελικής ιδεολογίας και τη διπροσωπία ορισμένων δήθεν Βενιζελικών Φιλελευθέρων. (EL)

Δεληδάκης Γεώργιος Γραμματέας της Κοινότητας Γαβαλοχωρίου Αποκορώνου - Μέλος της Διοίκησης της Φιλελεύθερης Νεολαίας Ν. Χανίων (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Βενιζέλος Σοφοκλής Αρχηγός Κόμματος Βενιζελικών Φιλελευθέρων (EL)
Παπουτσάκης Γεώργιος Πρόεδρος Κοινότητας Γαβαλοχωρίου (EL)
Venizelos Eleftherios K. 1864-1936 (EN)


Καταφέρεται εναντίον του προέδρου της Κοινότητας Γαβαλοχωρίου, Γεωργίου Παπουτσάκη, εξαιτίας της άρνησής του να καταθέσει στεφάνι στο μνημόσυνο για τον Ελ. Βενιζέλο προκειμένου να μη γίνει δυσάρεστος τους φίλους του κομμουνιστές. Επίσης, αναφέρεται στην προσωπική του προσφορά υπέρ της βενιζελικής ιδεολογίας. (EL)

Επιστολή (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1947 Μάρτιος 21 (EL)

Γαβαλοχώρι (Χανιά) (EL)

1947 Μάρτιος 21 (EL)



Κοινότητα Γαβαλοχωρίου (EL)
Πρόσωπα Πολιτικές σχέσεις (EL)
Κομμουνισμός (EL)
Αντικομμουνισμός (EL)
Communism (EN)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

221 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.