Είσηγηση του Υπουργού Συντονισμού της Ελλάδας προς το Συντονιστικό Συμβούλιο σχετικά με την υπογραφή προσύμφωνου σύμβασης με τον Οίκο EBASCO.

Είσηγηση του Υπουργού Συντονισμού της Ελλάδας προς το Συντονιστικό Συμβούλιο σχετικά με την υπογραφή προσύμφωνου σύμβασης με τον Οίκο EBASCO.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Είσηγηση του Υπουργού Συντονισμού της Ελλάδας προς το Συντονιστικό Συμβούλιο σχετικά με την υπογραφή προσύμφωνου σύμβασης με τον Οίκο EBASCO. (EL)

Υπουργός Συντονισμού της Ελλάδας (EL)

EBASCO Services Incorporated (EL)
Συντονιστικό Συμβούλιο (EL)

Εισηγείται την υπογραφή προσύμφωνου σύμβασης με τον Οίκο EBASCO, το οποίο περιλαμβάνει το αντικείμενο της σύμβασης, το χρόνο έναρξης των εργασιών, τη δυνατότητα καταγγελίας της σύμβασης, τη δαπάνη εκτέλεσης των έργων κ.α., προκειμένου να καταστεί ταχύτερη η έναρξη εκτέλεσης του ενεργειακού προγράμματος της Ελλάδας (EL)

Χειρόγραφο υλικό (EL)
Εισήγηση (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

<1950> (EL)

<1950> (EL)



Σύμβαση με τον Οίκο EBASCO (EL)
Ενέργεια (EL)
Ενεργειακό ζήτημα (EL)
Συμφωνία, σύμβαση (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

25 - 26 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.