Επιστολή του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Ιδρύματος Ραδιοφωνίας, Γ. Σωφρονόπουλου, προς τον Σ. Βενιζέλο με την οποία του αποστέλλει απόσπασμα πρακτικών συνεδρίασης του Συμβουλίου που αφορά στον Α.Ν.1775 "περί οργανώσεως και λειτουργίας της Εθνικής Ραδιοφωνίας της Ελλάδος".

Επιστολή του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Ιδρύματος Ραδιοφωνίας, Γ. Σωφρονόπουλου, προς τον Σ. Βενιζέλο με την οποία του αποστέλλει απόσπασμα πρακτικών συνεδρίασης του Συμβουλίου που αφορά στον Α.Ν.1775
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Ιδρύματος Ραδιοφωνίας, Γ. Σωφρονόπουλου, προς τον Σ. Βενιζέλο με την οποία του αποστέλλει απόσπασμα πρακτικών συνεδρίασης του Συμβουλίου που αφορά στον Α.Ν.1775 "περί οργανώσεως και λειτουργίας της Εθνικής Ραδιοφωνίας της Ελλάδος". (EL)

Σωφρονόπουλος Γ. Στρατηγός - Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Ιδρύματος Ραδιοφωνίας (EL)

Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας (ΕΙΡ) (EL)
Βενιζέλος Σοφοκλής Πρωθυπουργός της Ελλάδας (EL)


Επιστολή (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1951 Μάιος 7 (EL)

Αθήνα (EL)
Athens (EN)

1951 Μάιος 7 (EL)



Οργάνωση (EL)
Ραδιοφωνία (EL)
Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας (ΕΙΡ) (EL)
Organization (EN)
Radio (EN)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

126 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.