Τραγούδια

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Αρχεία Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας (ΑΣΚΙ)   

Αποθετήριο :
Ψηφιακό Αποθετήριο των ΑΣΚΙ   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
In Copyright (InC)

Σε καθεστώς Πνευματικής Ιδιοκτησίας - Περιορισμένη Χρήση
INC



Τραγούδια (EL)


Μπλόκ σημειώσεων με τα τραγούδια: -Ο Ζήδρας, δημοτικό, -Θάνατος του κλέφτη, δημοτικό, -Το τραγούδι της Μάρως, -Σαντορινιό (Μανώλαρος), -Έξοδος των Παργίων (Καλομοίρη), -Λαζαρίνες, -Μαντινάδες, -Νησιώτικες, -Καντάδες, -Καντάδα, -Κρητικό, -Αϊτός, -Χορός του Ζαλόγγου, -Τζαβέλας, -Λουλούδι της Μονεμβασίας, -Σπίρι πιπέρι έσπειρα, -Ο Γιάννος και η Παγώνα, -Η Βαγγελιώ, -Πάνω σε τρίκορφο βουνό, -Τα ψαρόπουλα, -Mendelssohn, Μαγιάτικα λουλούδια, -Μαλακάση, Καλομοίρη, Το σπίτι και το καλύβι, -Το βουνό, τραγούδι του τυρόλου, -Τα παραμύδια του Όφφμαν, -Ξανθόπουλος, Η βαρκούλα, (βαρκαρόλα), -Τον πόνο μου, -Νυχτωδία οδοιπόρου, -Οδοιπόρος, -Άγια νύχτα, -Του Πότσδαμ, -Προμηθέας Δεσμώτης, -Ρουμάνικο, -Λερμόντωφ, -Σάντα Λουκία, -[Μαντινάδες], -Έγια μόλα, έγια λέσα κ.ά. τραγούδια και αποσπάσματα, χωρίς τίτλο. Στα τραγούδια, οδηγίες για χορωδία. (EL)

Τραγούδι - Ποίημα (EL)
Αρχειακό τεκμήριο (EL)

χ.χ. (EL)

Τραγούδια (κλέφτικα) (EL)
Καλομοίρης Μανώλης (EL)
Ελληνικό δημοτικό τραγούδι (EL)
Πολιτιστικές εκδηλώσεις (EL)
Νεολαία (EL)
Πολιτιστικές λέσχες (EL)
Ελληνικό τραγούδι (EL)


Κείμενο/PDF

Χειρόγραφο (EL)

Ελληνική γλώσσα

http://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/

005.09.036.310.00086



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.