Επί τη λήξη των εργασιών του σχολείου βραχείας διάρκειας τυροκομίας αγελαδινού γάλακτος εις Βρυσάκι - Ημαθία

Επί τη λήξη των εργασιών του σχολείου βραχείας διάρκειας τυροκομίας αγελαδινού γάλακτος εις Βρυσάκι - Ημαθία

Το τεκμήριο παρέχεται από τον φορέα :
Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας   

Αποθετήριο :
Μέδουσα   

δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY 4.0

Αναφορά Δημιουργού
CC_BY



Επί τη λήξη των εργασιών του σχολείου βραχείας διάρκειας τυροκομίας αγελαδινού γάλακτος εις Βρυσάκι - Ημαθία (EL)
Ending of the school works, making cow's milk cheese in Vrisaki village of Imathia (EN)

Χρυσόπουλος, Νίκος -- Φωτογράφος (EL)

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας -- Διαθέτης (EL)

2 φωτογραφίες: ασπρόμ.; 8,5X12,5 εκ. (EL)
Πρωτότυπο (EL)
Επί τη λήξη των εργασιών του σχολείου βραχείας διάρκειας τυροκομίας αγελαδινού γάλακτος εις Βρυσάκι - Ημαθίας (Μάρτιος 1964) (EL)

[Φωτογραφία] (EL)



1964


Τυροκομείο -- Ελλάς -- Βρυσάκι (Ημαθία) (EL)
Συλλογή Τοπικού Ενδιαφέροντος (EL)
Βρυσάκι (Ημαθία) -- Φωτογραφικά λευκώματα (EL)
Συλλογή Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας (EL)
Vrisaki (Imathia) -- Photograph albums (EN)
Local Interest Collection (EN)
Curdling -- Greece -- Vrisaki (Imathia) (EN)
Veria Central Public Library's Collection (EN)


Αλεξάνδρεια: Νίκος Χρυσόπουλος (Φωτο Νίκος),1964 (EL)

Εικόνα

Ελληνική γλώσσα




*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.