Επιστολή του βουλευτή Δ. Μανέντη σχετικά με τη στάση του έναντι της κυβέρνησης Πλαστήρα και την αποχώρησή του από το Κόμμα των Φιλελευθέρων.

Επιστολή του βουλευτή Δ. Μανέντη σχετικά με τη στάση του έναντι της κυβέρνησης Πλαστήρα και την αποχώρησή του από το Κόμμα των Φιλελευθέρων.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του βουλευτή Δ. Μανέντη σχετικά με τη στάση του έναντι της κυβέρνησης Πλαστήρα και την αποχώρησή του από το Κόμμα των Φιλελευθέρων. (EL)

Μανέντης Διονύσιος Βουλευτής 1903 - 1975 (EL)

Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας (EL)
Κόμμα Φιλελευθέρων της Ελλάδας (EL)
Ελευθερία (εφημερίδα) (EL)
Eleftheria (newspaper) (EN)

Αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθερία" σύμφωνα με το οποίο ήταν ενδεχόμενο να ψηφίσει την κυβέρνηση, όταν συνέλθει η Βουλή, διευκρινίζοντας ότι θα την ψηφίσει εφόσον δει ότι αυτή δίδει στο Υπουργείο Οικονομικών σημαντικό ποσό για τη συνέχιση της ανοικοδόμησης των σπιτιών των αγροτών. Επίσης, ζητεί να λησμονηθεί και να μη γίνεται αναφορά στο όνομά του εκρφάζοντας, παράλληλα, την ευχή του να αλλάξουν τακτική το Κόμμα των Φιλελευθέρων και ο αρχηγός του ώστε να έρθει η ημέρα που η Ελλάδα θα είναι γεμάτη ευημερία. (EL)

Επιστολή (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1952 Αύγουστος 1 (EL)

Κοζάνη (EL)
Kozani (EN)

1952 Αύγουστος 1 (EL)



Κατασκευή αγροτικών οικημάτων (EL)
Κυβέρνηση Ν. Πλαστήρα (EL)
Κυβέρνηση Ψήφος εμπιστοσύνης (EL)
Κόμμα Φιλελευθέρων (EL)
Στέγαση (EL)
Liberal Party (EN)
Housing (EN)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

106 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.