Επιστολή του Σ. Βενιζέλου προς τον Αλ. Παπάγο σχετικά με τη λήψη μέτρων αποσυμφόρησης της πρωτεύουασας και την υπαγωγή της Διεύθυνσης Πληροφοριών στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το ψηφιακό αρχείο του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε το ψηφιακό αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης : CC BY-NC 4.0
Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
Επιστολή του Σ. Βενιζέλου προς τον Αλ. Παπάγο σχετικά με τη λήψη μέτρων αποσυμφόρησης της πρωτεύουασας και την υπαγωγή της Διεύθυνσης Πληροφοριών στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.
(EL)
Αναφέρει ότι έχει ζητήσει την υποβολή μέτρων για την αποσυμφόρηση της πρωτερύουσας, ότι στα Υπουργεία λειτουργούν επιτροπές που κρίνουν τους υπαλλήλους, ότι συμφωνεί με την υπαγωγή της Διεύθυνσης Πληροφοριών στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας και ότι η αποσυμφόρηση των φυλακών απο βαρυποινίτες κατάδικους γίνεται ήδη. Τέλος, αναφέρει ότι συμφωνεί ότι πρέπει να συγκροτηθεί επιτροπή για την εφαρμογή των μέτρων.
(EL)
*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.