Τηλεγράφημα του Γ.Στρέιτ προς το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με φόβους των διπλωματικών κύκλων για ενδεχόμενη σύρραξη Βουλγαρίας-Σερβίας.

Τηλεγράφημα του Γ.Στρέιτ προς το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με φόβους των διπλωματικών κύκλων για ενδεχόμενη σύρραξη Βουλγαρίας-Σερβίας.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Τηλεγράφημα του Γ.Στρέιτ προς το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με φόβους των διπλωματικών κύκλων για ενδεχόμενη σύρραξη Βουλγαρίας-Σερβίας. (EL)
Telegram from G. Streit to the Ministry of Foreign Affairs regarding fears in diplomatic circles of a possible clash between Bulgaria and Serbia. (EN)

Στρέιτ, Γεώργιος (EL)

Σερβία (EL)
Γαλλία (EL)
Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας (EL)
Βουλγαρία (EL)
Ρουμανία (EL)
Ministry of Foreign Affairs of Greece (EN)
Romania (EN)
France (EN)
Bulgaria (EN)
Serbia (EN)

Αναφέρει ότι διπλωματικοί κύκλοι φοβούνται ενδεχόμενη σύρραξη μεταξύ της Βουλγαρίας και της Σερβίας, και ότι ενώ η Γαλλία θα επιθυμούσε μια συμμαχία μεταξύ της Ελλάδας και της Σερβίας, οι υπόλοιπες Δυνάμεις που απειλούνται από ένα καινούριο πόλεμο στα Βαλκάνια θα προτιμούσαν να μείνουν ουδέτερες η Ελλάδα και η Ρουμανία. (EL)

Τηλεγράφημα (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
Telegram (EN)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1913 Απρίλιος 13 (EL)
1913 April 13 (EN)

Βιέννη (EL)
Vienna (EN)

1913 Απρίλιος 13 (EL)
1913 April 13 (EN)



Ελληνοσερβική συνθήκη (1913) (EL)
Greek-Serbian Treaty (1913) (EN)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

096 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.