Επιστολή του Δ.Κακλαμάνου προς το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με την πρόταση του δημοσιογράφου Παπαμανώλη για την οργάνωση των Ελληνικών κοινοτήτων στον Καναδά.

Επιστολή του Δ.Κακλαμάνου προς το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με την πρόταση του δημοσιογράφου Παπαμανώλη για την οργάνωση των Ελληνικών κοινοτήτων στον Καναδά.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Δ.Κακλαμάνου προς το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με την πρόταση του δημοσιογράφου Παπαμανώλη για την οργάνωση των Ελληνικών κοινοτήτων στον Καναδά. (EL)
Letter from D. Kaklamanos to the Ministry of Foreign Affairs regarding journalist Papamanolis" proposal on the organization of Greek communities in Canada. (EN)

Κακλαμάνος Δημήτριος Πρεσβευτής της Ελλάδας στο Λονδίνο (EL)
Kaklamanos Dimitrios Ambassador of Greece in London (EN)

Έλληνες Καναδά (EL)
Μαχαιράς, Απόστολος (EL)
Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας (EL)
Παπαμανώλης, Αρ. (EL)
Ministry of Foreign Affairs of Greece (EN)

Αναφέρει οτι η πρόταση του δημοσιογράφου Παπαμανώλη για την οργάνωση των Ελληνικών κοινοτήτων στον Καναδά δεν είναι πρακτική. Επίσης, αναφέρει οτι το έργο της οργάνωσης των κοινοτήτων θα μπορούσε να αναλάβει έμμισθος υπάλληλος του προξενείου και προτείνει τον Γενικό Πρόξενο Απ.Μαχαιρά. (EL)

Επιστολή (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
Letter (EN)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1931 Ιούνιος 1 (EL)
1931 June 1 (EN)

Λονδίνο (EL)
London (EN)

1931 Ιούνιος 1 (EL)
1931 June 1 (EN)



Απόδημοι Οργανώσεις (EL)
Απόδημος Ελληνισμός (EL)
Greek emigrants (EN)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

11 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.