Πρακτικόν Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων

Πρακτικόν Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Πρακτικόν Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων (EL)

Σκαμνάκης, Νικόλαος (EL)

Κασημζαδές, Σακήρ (EL)
Μανουσακάκης, Θεόδωρος (EL)
Χεντεξάκης, Χουσεΐν (EL)
Φούμης, Γεώργιος Μ. (EL)
Μουντάκης, Εμμανουήλ- Ιατρός- 1867 - 1953 (EL)
Αντωνακάκης, Γεώργιος Θ. (EL)
Λιμανρεϊτζάκης, Δερβίς (EL)
Κνιθάκης, Στέφανος (EL)
Κουφάκης, Νικόλαος (EL)
Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Κιουρτσιδάκης, Κωνσταντίνος (EL)
Τσικαλάκης, Αλή (EL)
Αβδηαγαδάκης, Ριφαάτ (EL)
Ζερέν, Αλφρέδος (EL)
Καβρορουστεμάκης, Χουσεΐν (EL)
Μαρκαντωνάκης Κλέαρχος 1863-1947 (EL)
Καστρισιανάκης, Ιωάννης (EL)
Κουντουρζαδές Αχμέτ (EL)
Markantonakis Klearchos 1863-1947 (EN)
Venizelos Eleftherios K. 1864-1936 (EN)


335) Χορηγούνται διάφορες συμπληρωματικές πιστώσεις επί του προϋπολογισμού των εξόδων της ενεστώσας χρήσης (δαπάνες έκτακτων υποδοχών, αγορά ποσότητας θηραϊκής γης, δαπάνες καθαριότητας, φωτισμού, προσθήκης φανών και συντήρησής τους, δαπάνες συντήρησης ζώων του δημοτικού κήπου, δαπάνες δημοτικής οδοποιίας). 336) Εγκρίνεται να καταρτισθεί σχέδιο ρυμοτομίας της οδού Σπίτζερ. 337) Αναβάλλεται η απόφαση περί κατασκευής κρεοπωλείων στα δύο ρήγματα του φρουρίου. 338) Ψηφίζεται ο προϋπολογισμός εσόδων και εξόδων του Δήμου Χανίων για τη χρήση 1903 (αναλυτικά στο πρακτικό). 339) Χορηγείται έκτακτη αμοιβή στον πυροσβέστη του Δήμου Νικ. Μπιτσάκη για την πρόσθετη εργασία στην απολυμαντική υπηρεσία του Δήμου. 340) Χορηγείται έκτακτη αμοιβή α) στο μηχανικό του Δήμου Εμμ. Κελαϊδή και το βοηθό του Θεοφάνη Αληγιζάκη, για πρόσθετες εργασίες κατά τη μελέτη και εκτέλεση των ρηγμάτων του φρουρίου, β) στο Γ.Θ. Αντωνακάκη, γραμματέα της Δημαρχίας για την ίδια αιτία. 341) Εξουσιοδοτείται η Επιτροπεία να λάβει όλα τα μέτρα που θα κριθούν αναγκαία κατά την εκτέλεση της εργασίας του καταρτισμού του σχεδίου της εσωτερικής πόλης (π.χ. ενοικίαση ιδιαίτερου δωματίου για να καταστρώνει πάνω στο χάρτη την εργασία του ο μηχανικός του Δήμου). 342) Χορηγείται αμοιβή στο Νικ. Στεφανίδη για την αναπλήρωση του γιατρού του Παθολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου από 7.1.1902 μέχρι 9.8.1903 (εκτέλεση πρόσθετης εργασίας). 343) Χορηγείται βοήθημα στο γιό του Νικ. Αρμπακουλάκη, κατοίκου Μουρνιών, ο οποίος σπουδάζει στο διδασκαλείο Ηρακλείου. 344) Αναγνωρίζεται παλαιά οφειλή του Δήμου προς τον Ιω. Γ. Παπαδάκη για δαπάνες δημοσιεύσεων στην προ του 1897 εκδιδόμενη στα Χανιά εφημερίδα "Μεσόγειο" (οι δημοσιεύσεις έγιναν με εντολή του τότε Δημάρχου). (EL)

Πρακτικό (EL)
MINUTES (EN)

1903 Αύγουστος 9 (EL)

Χανιά (EL)
Chania (EN)

17 (EL)

1903 Αύγουστος 9 (EL)



Δημοτικά Έργα (EL)
Δημοτικά Έργα Οδοποιία (EL)
Δήμοι Δαπάνες (EL)
Δημοτικά ζητήματα Προϋπολογισμός - Απολογισμός (EL)
Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων (EL)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

148 (EL)
086 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.