Πρακτικόν Συνεδριάσεως της Ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Πρακτικόν Συνεδριάσεως της Ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Πρακτικόν Συνεδριάσεως της Ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων. (EL)

Μουντάκης, Εμμανουήλ (EL)
Μητσοτάκης, Κυριάκος (EL)

Γεμενάκης, Νικόλαος (EL)
Γαγανάκης, Ιωάννης (EL)
Τζουγκαράκης Γεώργιος (EL)
Νικηφοράκης, Θεοφ. (EL)
Μπιτσάκης, Στυλιανός (EL)
Χατζηαγγελάκης Γεωργ. (EL)
Ξανθουδάκης Δημήτριος Στ. (EL)
Χατζηδάκης, Κυριάκος (EL)
Ναξάκης, Κυριάκος (EL)
Φουρναράκης, Γεώργιος (EL)
Βογιατζάκης, Ζαχαρίας (EL)
Μαρκουλάκης, Λεων. (EL)
Προκοπάκης Γεώργιος (EL)


87) Ενημερώνεται το συμβούλιο για τη μετάβαση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, του δημάρχου και του μηχανικού Χατζηδάκη στην Αθήνα για την έγκριση της συνταχθείσας μελέτης από τον κ. Omondeo για την εκτέλεση των υδροηλεκτρικών έργων της πόλης. Συζητείται αναλυτικά το θέμα της μελέτης. 88) Συζητείται το β΄ μέρος των υδροηλεκτρικών έργων (δίκτυο, μηχανήματα) και η διαιδικασία υλοποίησής του (προσφορές, μειοδοσίες). 89) Εγκρίνεται η μετάβαση στην Αθήνα του δημάρχου και του μηχανικού Χατζηδάκη για την έγκριση της μελέτης των υδροηλεκτρικών έργων της πόλης. 90) Εγκρίνεται η προσφορά του Χριστοφ. Εμμ. Αγγελίδη για την προμήθεια πλακών λάβας για τη διάστρωση οδών της εσωτερική πόλης, της πλατείας Κάτωλα κ.α. 91) Εγκρίνεται να αναγείρει υπό όρους περίπτερο στην πλατεία της Νέας Αγοράς ο Ανδρέας Στ. Πιτσικαλάκης, ανάπηρος πολέμου. 92) Καλείται ο δήμαρχος να λάβει μέτρα (νομικά) στην υπόθεση του Θ. Κεκάκη ο οποίος κατέλαβε με καθίσματα δημοτικό χώρο που δεν του ανήκει δίπλα στο μαγαζί του στη Δημοτική Αγορά. 93) Εγκρίνεται να αναγείρει υπό όρους περίπτερο στην πλατεία της Νέας Αγοράς ο Χρήστος Μυλωνάκης, ανάπηρος πολέμου (μάχη Δοϊράνης). 94) Απορρίπτεται η αίτηση του Σταύρου Τζαρδή να του παραχωρηθεί έναντι ενοικίου χώρος στη Δημοτική Αγορά για να εγκαταστήσει μικρό παράπηγμα. 95) Το Συμβούλιο επιφυλάσσεται να αναγράψει στον προϋπολογισμό πίστωση για την προμήθεια μίας ενδυμασίας για τους κλητήρες του δήμου. 96) Εγκρίνεται να χρησιμοποιήσει ο δήμος τον μηχανικό που έχει έρθει στα Χανιά για την εξέταση της συσκευής (μηχανήματος) ακτίνων του Νοσοκομείου. 97) Εγκρίνεται να καταρτιστεί πίνακας με τα σπουδαιότερα είδη των εγχώριων προϊόντων, που μεταφέρονται μέσω ξηράς και τα οποία υπόκεινται σε φορολογία, καθώς και ο φόρος τους και να ενημερωθούν σχετικά οι φορολογικοί σταθμοί. 98) Εγκρίνεται η επίσπευση της κατεδάφισης τμήματος του νοτιοανατολικού φρουρίου. Ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση Δημαρχιακού Καταστήματος και το δημοτικό σχολείο Αγίων Αναργύρων. 99) Συζητείται η προκήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια χυτοσιδηρών σωλήνων για την ύδρευση των συνοικιών Μεΐντανι, Χαλέπας και Νέας Χώρας και κρίνεται συμφέρουσα η προσφορά του Στεφ. Στρούμπου (Αθήνα). 100) Εκφράζονται ευχαριστίες στην Παγκρητική Αδελφότητα «Όμηρος» (Southbridge Mars της Αμερικής), η οποία μετά τη διάλυσή της και βάσει του καταστατικού της, πρόσφερε την περιουσία της υπέρ του Δημοτικού Νοσοκομείου Χανίων. Πρόεδρός της Παύλος Α. Ξηρουχάκης. 101) Αναβάλλεται η απόφαση στο αίτημα της δακτυλογράφου στο γραφείο μηχναικού διευθυντή των υδροηλεκτρικών έργων Βασιλείας Μιχαηλίδου για αύξηση αποδοχών. 102) Εγκρίνεται να δοθεί δεξίωση στο δημαρχείο στα μέλη της «Εταιρίας Κρητικών Μελετών» στα οποία θα επισκεφτούν την Κρήτη. 103) Επιβάλλεται στον μάγειρα του Νοσοκομείου Ιωάν. Παπαδομανωλάκη πρόστιμο για απρεπή συμπεριφορά. 104) Εγκρίνεται η προμήθεια εργαλείων (Livella και χωροβάτης) απαραίτητων για τα υδροηλεκτρικά έργα. (EL)

Πρακτικό (EL)
MINUTES (EN)

1925 Απρίλιος 28 (EL)

Χανιά (EL)
Chania (EN)

28 (EL)

1925 Απρίλιος 28 (EL)



Προσωπικό - Υπάλληλοι (EL)
Δημοτικά Έργα Οδοποιία (EL)
Δημοτικά ζητήματα-- Φορολογία - Τέλη - Δικαιώματα χρήσης (EL)
Δήμοι Δημοτικά Κτίρια Ακίνητα (EL)
Δημοτικά Ζητήματα-- Μισθοδοσία-Αντιμισθία προσωπικού (EL)
Υδροηλεκτρικά έργα Αγυιάς (EL)
Παγκρητική Αδελφότητα "Όμηρος" (EL)
Δωρεές (EL)
Εταιρία Κρητικών Μελετών (EL)
Επιστήμη Ιατρική (EL)
Ανάπηροι πολέμου (EL)
Ένδυση (EL)
Δημοτικά Έργα Ύδρευση (EL)
Δήμοι Πιστοποιητικά, Βεβαιώσεις, Αιτήματα, Βοηθήματα, Συντάξεις (EL)
Δημοτικό Νοσοκομείο Χανίων (EL)
Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων (EL)
Πρόνοια (EL)
Welfare (EN)
Personnel - Employees (EN)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

016 (EL)
16 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.