Επιστολή του Λ.Κορομηλά προς τον Γ.Κρεστενίτη σχετικά με την παραίτηση του από τη θέση του Διοικητικού Συμβούλου της Προνομιούχου.

Επιστολή του Λ.Κορομηλά προς τον Γ.Κρεστενίτη σχετικά με την παραίτηση του από τη θέση του Διοικητικού Συμβούλου της Προνομιούχου.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Λ.Κορομηλά προς τον Γ.Κρεστενίτη σχετικά με την παραίτηση του από τη θέση του Διοικητικού Συμβούλου της Προνομιούχου. (EL)
Letter from L. Koromilas to G. Krestenitis regarding his resignation from the position of Administrative Consultant of Pronomiouchos. (EN)

Κορομηλάς, Λάμπρος- Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας- 1856 - 1923 (EL)

Προνομιούχος Εταιρεία προς προστασίαν της σταφίδος (EL)
Κρεστενίτης, Γεώργιος (EL)
Privileged Company on Raisin Protection (EN)

Ανακοινώνει ότι με Βασιλικό Διάταγμα της 9ης Μαΐου έγινε δεκτή η παραίτηση του Κρεστενίτη από τη θέση του Διοικητικού Συμβούλου της Προνομιούχου Εταιρείας. (EL)

Επιστολή (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
Letter (EN)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1912 Μάιος 17 (EL)
1912 May 17 (EN)

Αθήνα (EL)
Athens (EN)

1912 Μάιος 17 (EL)
1912 May 17 (EN)



Σταφίδα (EL)
Διορισμός, πρόσληψη, παραίτηση, προαγωγή, λύση σύμβασης, μετάθεση, απόσπαση, μονιμοποίηση, απομάκρυνση, μετάκληση, τιμωρία (EL)
Appointment, hiring, resignation, promotion, termination of contract, transfer, posting, permanent job, removal, recall, punishment (EN)
Raisin (EN)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

22 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.