Επιστολή [της Διοίκησης του Κόμματος των Φιλελευθέρων] προς τη διεύθυνση της εφημερίδας "Έθνος, στην οποία μεταφέρει τα συγχαρητήρια του προέδρου Θ. Σοφούλη για τους αγώνες υπέρ της δημοκρατικής ιδεολογίας και του υπόσχεται οικονομική ενίσχυση.

Επιστολή [της Διοίκησης του Κόμματος των Φιλελευθέρων] προς τη διεύθυνση της εφημερίδας
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή [της Διοίκησης του Κόμματος των Φιλελευθέρων] προς τη διεύθυνση της εφημερίδας "Έθνος, στην οποία μεταφέρει τα συγχαρητήρια του προέδρου Θ. Σοφούλη για τους αγώνες υπέρ της δημοκρατικής ιδεολογίας και του υπόσχεται οικονομική ενίσχυση. (EL)
Letter [by the Administration of the Liberal Party] to the management of newspaper "Ethnos", to which it conveys the congratulations of President Th. Sofoulis for its struggle for the democratic ideology and promises to them a financial support. (EN)

Έθνος (εφημερίδα) (EL)
Ethnos (newspaper) (EN)


Επιστολή (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1935 Οκτώβριος 15 (EL)

1935 Οκτώβριος 15 (EL)



Ιδεολογία Φιλελευθερισμός (EL)
Οικονομική ενίσχυση (EL)
Τύπος (EL)
Ideology Liberalism (EN)
Financial aid (EN)
Press (EN)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

165 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.