Έκθεση του Νομάρχη Φθιωτιδοφωκίδος προς το Γραφείο Τύπου του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού σχετικά με τα εκκρεμή ζητήματα και την πολιτική κατάσταση του νομού.

Έκθεση του Νομάρχη Φθιωτιδοφωκίδος προς το Γραφείο Τύπου του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού σχετικά με τα εκκρεμή ζητήματα και την πολιτική κατάσταση του νομού.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Έκθεση του Νομάρχη Φθιωτιδοφωκίδος προς το Γραφείο Τύπου του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού σχετικά με τα εκκρεμή ζητήματα και την πολιτική κατάσταση του νομού. (EL)
Report by the Prefect of Fthiodofokida to the Press Bureau of the Political Office of the Prime Minister, concerning pending issues and the political situation in the Prefecture. (EN)

Νομάρχης Φθιωτιδοφωκίδος (EL)

Κόμμα Φιλελευθέρων της Ελλάδας (EL)
Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού, Γραφείο Τύπου (EL)

Αναφέρει ως σημαντικά θέματα που απασχόλησαν τη διοίκηση του νομού Φθιώτιδοφωκίδος τη συντήρηση των αγροτικών και αστικών πληθυσμών και της κτηνοτροφίας, την επανάληψη έργων οδοποιΐας, τα υδραυλικά και αποστραγγιστικά έργα των ποταμών Σπερχειού, Κηφισσού, Μόρνου. Όσον αφορά την πολιτική κατάσταση, παρατηρεί ότι το Κόμμα των Φιλελευθέρων έχει υποστεί φθορά και ότι η κομμουνιστική κίνηση είναι ασήμαντη. Τέλος, αναφέρει ότι η ανεργία έχει λάβει ευρεία έκταση. (EL)

Χειρόγραφο υλικό (EL)
Έκθεση (EL)
Report (EN)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1932 Μάρτιος 30 (EL)
1932 March 30 (EN)

Λαμία (EL)
Lamia (EN)

1932 Μάρτιος 30 (EL)
1932 March 30 (EN)



Δημόσια έργα -- Υδραυλικά - αποστραγγιστικά (EL)
Κομμουνισμός (EL)
Κτηνοτροφία (EL)
Κόμματα (EL)
Πληθυσμός -- Αγροτικός (EL)
Πολιτική Εσωτερική (EL)
Τοπική αυτοδιοίκηση (EL)
Πληθυσμός -- Αστικός (EL)
Δημόσια έργα-- Οδοποιία (EL)
Εργασία -- Ανεργία (EL)
Domestic Politics (EN)
Parties (EN)
Communism (EN)
Livestock raising (EN)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

24 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.