Επιστολή του Α.Α.Πάλλη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με το ζήτημα της παραμονής στην Ελλάδα του Αρχηγού της Αγγλικής Αστυνομικής Αποστολής, Coke.

Επιστολή του Α.Α.Πάλλη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με το ζήτημα της παραμονής στην Ελλάδα του Αρχηγού της Αγγλικής Αστυνομικής Αποστολής, Coke.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Α.Α.Πάλλη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με το ζήτημα της παραμονής στην Ελλάδα του Αρχηγού της Αγγλικής Αστυνομικής Αποστολής, Coke. (EL)

Πάλλης Α.Α. (EL)

Αναφέρει ότι ο Αρχηγός της Αγγλικής Αστυνομικής Αποστολής, Coke, θεωρεί ότι ίσως είναι καλύτερα να αποχωρήσει στο τέλος του χρόνου με την καταβολή δίκαιης αποζημίωσης. Υποβάλλει συνημμένα σημείωμα, στο οποίο αναφέρεται πόσο θα κοστίσει η παραμονή του Coke στην ελληνική κυβέρνηση, και αναφέρει ότι, αν δεν μπορεί πια να προσφέρει υπηρεσίες, καλό θα είναι να γίνει αποδεχτή η πρότασή του. (EL)
Προσωπική. (EL)

Επιστολή (EL)

Αθήνα (EL)


1931 Ιούνιος 23 (EL)


Διορισμός, πρόσληψη, παραίτηση, προαγωγή, μετάθεση, απόσπαση, απομάκρυνση, μετάκληση (EL)
Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Coke Αρχηγός της Αγγλικής Αστυνομικής Αποστολής (EL)
Ελληνική Κυβέρνηση (EL)



Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Μουσείο Μπενάκη~Αρχείο Ελευθερίου Βενιζέλου~Φάκελος 343~24



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.