Επιστολή του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Εμμ.Τσουδερού προς τον Ε.Βενιζέλο με την οποία τον ενημερώνει για την επιλογή του Αγγελόπουλου ως Υπουργού Οικονομικών.

Επιστολή του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Εμμ.Τσουδερού προς τον Ε.Βενιζέλο με την οποία τον ενημερώνει για την επιλογή του Αγγελόπουλου ως Υπουργού Οικονομικών.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Εμμ.Τσουδερού προς τον Ε.Βενιζέλο με την οποία τον ενημερώνει για την επιλογή του Αγγελόπουλου ως Υπουργού Οικονομικών. (EL)

Τσουδερός Εμμανουήλ Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος 1882-1956 (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος Υπουργός των Οικονομικών της Ελλάδας (EL)
Τράπεζα της Ελλάδος (EL)
Διεθνής Οικονομική Επιτροπή (EL)
Venizelos Eleftherios K. 1864-1936 (EN)


Ενημερώνει τον Ε.Βενιζέλο ότι του εστάλη ο κατάλογος του νέου υπουργείου στον οποίο αναφέρεται υπουργός Οικονομικών ο Αγγελόπουλος, γεγονός που σημαίνει σύγκρουση με τον Διεθνή Έλεγχο και την Τράπεζα της Ελλάδος, πιθανώς δε και με άλλες Τράπεζες. (EL)

Επιστολή (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1932 Οκτώβριος 3 (EL)

Αθήνα (EL)
Athens (EN)

1932 Οκτώβριος 3 (EL)



Πολιτική Εσωτερική (EL)
Διορισμός, πρόσληψη, παραίτηση, προαγωγή, λύση σύμβασης, μετάθεση, απόσπαση, μονιμοποίηση, απομάκρυνση, μετάκληση, τιμωρία (EL)
Domestic Politics (EN)
Appointment, hiring, resignation, promotion, termination of contract, transfer, posting, permanent job, removal, recall, punishment (EN)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

045 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.