Επιστολή του Θ.Αγνίδη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με τα όσα ισχύουν για τα διαβατήρια και τους τίτλους ταυτότητας στην Κοινωνία των Εθνών.

Επιστολή του Θ.Αγνίδη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με τα όσα ισχύουν για τα διαβατήρια και τους τίτλους ταυτότητας στην Κοινωνία των Εθνών.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Θ.Αγνίδη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με τα όσα ισχύουν για τα διαβατήρια και τους τίτλους ταυτότητας στην Κοινωνία των Εθνών. (EL)

Αγνίδης Αθανάσιος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην Κοινωνία των Εθνών 1889-1984 (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Γενικός Γραμματέας της Κοινωνίας των Εθνών (EL)
Κοινωνία των Εθνών (EL)
Κοινωνία των Εθνών 3η Συνδιάσκεψη των Συγκοινωνιών και των Διαμετακομίσεων (EL)
Venizelos Eleftherios K. 1864-1936 (EN)


Πληροφορεί τον Ε.Βενιζέλο ότι τα πορίσματα της 3ης Γενικής Συνδιάσκεψης για τους τίτλους ταυτότητας, αν και ανακοινώθηκαν στα διάφορα κράτη της Κοινωνίας των Εθνών, αποτελούν συστάσεις και δεν υπόκεινται στη συνήθη επικύρωση. Για το λόγο αυτό ο Γενικός Γραμματέας της ΚτΕ με επιστολή του προς τα κράτη ζήτησε να μάθει αν είναι διατεθειμένα να τα δεχτούν. Τις απαντήσεις τους του τις αποστέλλει μαζί με άλλα δύο σχετικά υπομνήματα. (EL)

Επιστολή (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1935 Ιούνιος 7 (EL)

Γενεύη (EL)
Geneva (EN)

1935 Ιούνιος 7 (EL)




Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

37 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.