Επιστολή του Θ.Αγνίδη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με το ζήτημα της παροχής διαβατηρίων σε όσους δεν μπορούν να προμηθευτούν εθνικά διαβατήρια.

Επιστολή του Θ.Αγνίδη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με το ζήτημα της παροχής διαβατηρίων σε όσους δεν μπορούν να προμηθευτούν εθνικά διαβατήρια.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Επιστολή του Θ.Αγνίδη προς τον Ε.Βενιζέλο σχετικά με το ζήτημα της παροχής διαβατηρίων σε όσους δεν μπορούν να προμηθευτούν εθνικά διαβατήρια. (EL)

Αγνίδης Αθανάσιος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην Κοινωνία των Εθνών 1889-1984 (EL)

Βενιζέλος Ελευθέριος Κ. 1864-1936 (EL)
Κοινωνία των Εθνών (EL)
Κοινωνία των Εθνών 3η Συνδιάσκεψη των Συγκοινωνιών και των Διαμετακομίσεων (EL)
Venizelos Eleftherios K. 1864-1936 (EN)


Αναφέρεται στο ερώτημα του Ε.Βενιζέλου σχετικά με το θέμα της παροχής διαβατηρίου σε όσους δεν μπορούν να αποκτήσουν εθνικά διαβατήρια λέγοντάς του ότι η απάντηση δόθηκε από την 3η Γενική Συνδιάσκεψη των Διαμετακομίσεων και των Συγκοινωνιών της Κοινωνίας των Εθνών αλλά εξαρτάται από την εφαρμογή της ή όχι των κρατών στα οποία κατέφυγαν οι Έλληνες. Του αποστέλλει επίσης σχετικό υπόμνημα. (EL)

Επιστολή (EL)
Χειρόγραφο υλικό (EL)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1935 Μάιος 24 (EL)

Γενεύη (EL)
Geneva (EN)

1935 Μάιος 24 (EL)




Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

39 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.