Προκήρυξη του Συμβουλίου των Προκρίτων της Κορυτσάς σχετικά με την ένωση της Κυβέρνησης Κορυτσάς με την Κυβέρνηση των Τιράννων.

Προκήρυξη του Συμβουλίου των Προκρίτων της Κορυτσάς σχετικά με την ένωση της Κυβέρνησης Κορυτσάς με την Κυβέρνηση των Τιράννων.
δείτε την πρωτότυπη σελίδα τεκμηρίου
στον ιστότοπο του αποθετηρίου του φορέα για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε όλα τα ψηφιακά αρχεία του τεκμηρίου*
χρησιμοποιήστε
το αρχείο ή την εικόνα προεπισκόπησης σύμφωνα με την άδεια χρήσης :
CC BY-NC 4.0

Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση
CC_BY_NC



Προκήρυξη του Συμβουλίου των Προκρίτων της Κορυτσάς σχετικά με την ένωση της Κυβέρνησης Κορυτσάς με την Κυβέρνηση των Τιράννων. (EL)
Declaration of the Council of Elders of Korytsa, regarding the union of the Government of Korytsa with the Government of Tiranna. (EN)

Συμβούλιο των Προκρίτων Κορυτσάς (EL)

Φρασσάρης, Εσρεφ (EL)
Αλβανική Κυβέρνηση (EL)

Προκήρυξη του Συμβουλίου των Προκρίτων της Κορυτσάς με την οποία διακηρύττει την ένωση της κυβέρνησης της περιφέρειας Κορυτσάς με την κυβέρνηση των Τιράνων και αναθέτει την κυβέρνηση της περιφέρειας στον αντιπρόσωπο της κυβέρνησης Τιράνων Εσρεφ Φρασσαρη. (EL)

Χειρόγραφο υλικό (EL)
Προκήρυξη (EL)
Proclamation (EN)
HANDWRITTEN MATERIAL (EN)

1920 Μάϊος 26 (EL)
1920 May 26 (EN)

Κορυτσά (EL)
Korytsa (EN)

1920 Μάϊος 26 (EL)
1920 May 26 (EN)



Κινήματα εθνικά- επαναστατικά (EL)
Κυριαρχία (EL)
National-revolutionary movements (EN)


Κείμενο/PDF

Ελληνική γλώσσα

http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

33-36 (EL)



*Η εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των διαδικτυακών διευθύνσεων των συλλογών (ψηφιακό αρχείο, καρτέλα τεκμηρίου στο αποθετήριο) είναι αποκλειστική ευθύνη των φορέων περιεχομένου.